INTERIEURADVIES?

ONTDEK HIER DE MOGELIJKHEDEN!Heb je plannen om je bestaande woning te voorzien van een make-over? Ga je een nieuwe woning bouwen of je huidige woning verbouwen? Zo'n traject kan een hobbelig en stressvol pad zijn. Er komt een scala aan vragen en mogelijkheden op je af. Een goede voorbereiding, met daarbij een doordacht interieurplan is de allereerste stap. STUDIO BINNENSKAMERS maakt korte metten met je keuzestress en zorgt er met liefde voor dat je straks optimaal kunt genieten van jouw sfeervolle woning, waarin over de allerkleinste details is nagedacht!


Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en mijn werkwijze. Uiteraard ben ik benieuwd naar je plannen en wensen, hierover gaan we dan ook uitgebreid in gesprek. Samen bepalen we waar je behoefte ligt en zodoende stellen we een pakket samen dat hier helemaal op aansluit.


Om je een indicatie van de mogelijkheden en prijzen te geven heeft Studio Binnenskamers verschillende pakketten voor het interieuradvies. Heb je (aanvullende) wensen die niet binnen één van de pakketten passen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor maak ik graag voor jou een offerte op maat.


Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en je vragenBESTAANDE WONING

INSPIRATIE INTERIEURADVIES

  Helemaal blij en tevreden met je huidige woning, maar verdient je interieur een nieuwe frisse look & feel? Bij dit mondelinge advies ben ik je sparringspartner, ik geef sturing aan je eigen ideeën, adviseer je bij het doorhakken van knopen bij lastige keuzes, of help je om dat wat jij voor ogen hebt om te zetten naar jouw interieur. 


  €395  BESTAANDE WONING 

  TOTAAL INTERIEURONTWERP

   Wanneer je huidige interieur toe is aan een flinke update, omdat het verouderd is en het door de jaren heen de rust en eenheid heeft verloren, of wanneer je net je droomwoning hebt gekocht! Je weet waar je van houdt, maar het lukt je niet om dit te vertalen naar je eigen interieur en geeft dit graag uit handen, omdat je je wilt laten verrassen en het nu echt van onder naar boven meteen goed aan wilt pakken. Zonder stress, zonder twijfels.


   €2195


   BESTAANDE WONING, VER- OF NIEUWBOUW

   BASIS INTERIEURONTWERP

    bij het aan-/verbouwen van een bestaande woning of bij het bouwen van een nieuwe woning, heb je de ideale mogelijkheid om goed na te denken over hoe je de basis van je woning neer wilt zetten waarbij je optimaal rekening kan houden met jouw grootste woonwensen.

    Ik ontwerp voor jou de ideale basis, jij kleurt het plaatje zelf verder in.


    €1495


    VERBOUW OF NIEUWBOUW

    TOTAAL INTERIEURONTWERP

     Het Totaal Interieurontwerp is het meest complete interieuradvies. Ik kijk meteen vanaf het allereerste begin met je mee, als de bouwtekeningen nog vers van de pers zijn. Alle praktische aspecten van het interieur komen aan bod, zoals lichtpunten, schakelpunten en electrapunten, maar uiteraard ook de (decoratieve) complete inrichting van de ruimte. Dit alles wordt uitgewerkt in een compleet interieurontwerp waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.


     €2695