BESTAANDE WONING,

AAN-/VERBOUW OF NIEUWBOUW

BASIS INTERIEURONTWERP


  Bij het aan-/verbouwen van een bestaande woning of bij het bouwen van een nieuwe woning, heb je de ideale mogelijkheid om meteen goed na te denken over hoe je de basis van je woning neer wilt zetten waarbij je optimaal rekening kan houden met jouw grootste woonwensen. 

  Bij het Basis Interieurontwerp ontwerp ik voor jou de ideale basis: de indeling inclusief de ideale plaatsing van de keuken en het lichtplan, jij kleurt het plaatje zelf verder in.  DIT IS WAT WE GAAN DOEN

  KENNISMAKING & INTAKE bij jou thuis

  Jij vertelt me alles over jouw plannen en wensen, ik vertel je over mijn werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen.


  DE IDEALE INDELING 2 of 3 indelingsvoorstellen

  Hoe halen we alles uit de ruimte, met daarbij jouw wensen als leidraad? Bij het ontwerpen van de indeling kijk ik naar de functies die terug moeten komen in de ruimte. Ook kijk ik meteen naar de ideale opstelling van de keuken (of de badkamer & maatwerk meubels). Er zijn vrijwel altijd meerdere mogelijkheden om de ruimte in te delen en dus laat ik je de verschillende opties graag zien in een 3D tekening.


  BESPREKING | SCHETSONTWERP INDELING bij jou thuis

  Bij deze bespreking nemen we de indelingsvoorstellen uitgebreid door en wordt de ideale indeling bepaald. Er is volop ruimte voor aanpassingen en vragen. 


  LICHTPLAN 

  Nu de indeling is bepaald, waaronder de plaatsing van de keuken en het meubilair, kan het lichtplan worden uitgewerkt. In het lichtplan staan de lichtpunten in elke ruimte aangegeven en ook wordt er een voorstel voor een schakelplan bijgevoegd. Het lichtplan is eventueel aan te vullen met een armaturenvoorstel.


  PRESENTATIE | DEFINITIEF ONTWERP bij jou thuis

  Bij de presentatie van het definitieve ontwerp neem ik het complete ontwerp met je door. 


  Je ontvangt jouw persoonlijke interieurbox met daarin de maattekeningen op schaal en het interieurplan uitgewerkt in een A4 boekwerk. Ook ontvang je het interieurplan digitaal via de mail. 
  €1495


  Inclusief 21% BTW | Het genoemde tarief is gebaseerd op een benedenverdieping (woonkamer, eetkamer & keuken) van gemiddelde afmeting, ca.50m2 | Maatwerk ontwerpen van bijv. meubels & keukens zijn niet inbegrepen, prijs op aanvraag | Vanaf 15km buiten De Wilp worden reiskosten berekend á €0,25 per kilometer

  DIT ZEGGEN ANDEREN OVER

  STUDIO BINNENSKAMERS


  7
  6
  5